English Español

www.sollernet.com Anunciar a sollernet.com euro

Perque sollernet.com?

sollernet.com és Sa Web de Sóller.

Qualsevol persona que cerca informació de Sóller i la comarca des del món sencer, trobara, de forma ràpida i senzilla a sollernet.com. Des del seu començament el número de visitants, tant internacionals com locals, va creixent progresivament.

sollernet.com és la única manera de presentar als teus clients, juntament amb la teva propoganda, una gran quantitat d'informació local. A la vegada et beneficiaras dels visitants constants de sollernet.com, qui tenen tots una cosa en comun - el seu interès per Sóller.

Us podem oferir un servei ràpid i eficient, amb preus considerablament més baixos que al mercat normal. La teva propaganda, a més de promocionar a la teva empresa o professió, ajudará a promocionar tot Sóller. Tot que és bo per Sóller és bo per tu, i tot que és bo per tu és bo per Sóller.


I quins son els preus?

El preus començen tan baixos com 90 € per any.

A continuació detallem qualcuns de les nostres ofertes, si vols més informació o un presupost, contacte'ns sense compromís.

Tots els preus citats son per inclusió durant 1 any També oferim un servei de disseny i desenvolupament de pàgines web, visita'ns ja a lyndev.com, i hostatge de pàgines web, xalar.net.

Els preus inclouen el cost de desenvolupament i publicació, no inclouen el 16% I.V.A.


Com contactar amb nosaltres

contacte'ns
tel & fax: (+34) 971 633669www.sollernet.com - Sa web de Sóller

lyndev.com