SÓLLER Sóller, Mallorca - sollernet.com, Sa Web de Soller MALLORCA
Sóller és un agradós poble de la Costa Nord-oest de l'Illa de Mallorca.

Ubicat a uns 3 Km del seu port, el Port de Sóller, el poble sorgeix sobre una gran vall fèrtil envoltat de muntanyes. Sóller reparteix la seva vall entre el poble de Fornalutx i el llogaret de Biniaraix, la població total és d'unes 13.000 persones. La vall és famosa pels seus horts de tarongers i els marges mil·lenaris d'oliveres.
Vista de Sóller

Port de Sóller La vall de Sóller i el port es troben a mitja hora de l'aeroport de Palma de Mallorca i gaudeixen de bones comunicacions mitjançant el seu propi ferrocaril, tramvia i serveis d'autocar. La vall i les muntanyes que l'envolten, 'la Serra de Tramuntana', declarat Patrimoni de la humanitat per l'UNESCO, són la destinació; preferida per gent de tot arreu del món, especialment els aficionats a l'excursionisme, la natura, l'agroturisme, nadar o simplement un descans tranquil lluny del tràfec quotidià d'altres indrets més coneguts.
 

Notícies
sollernet.com i Veu de Sóller es complauen en oferir-los les notícies.

El Fòrum
El Fòrum es un fòrum lliure on tu pots dir el que vulguis, i altres ho poden llegir i afegir els seus comentaris.

sollernet sondeig
Et convidem a votar sobre assumptes de importancia local. Per favor tornau sovint per que els assumptes canvien periodicament. Anar al sondeig.

Hem creat sollernet.com amb la intenció de donar informació general i comercial dels pobles de Sóller, Deià , Biniaraix, Fornalutx i els seus voltants. Esperam que trobi el que cerca; en cas de no ser així, ajudin's a millorar aquesta web informant-nos per la pàgina de contacte.
sollernet.com
interactiu


Cercador

Enviar postals

El Penjat

El Fòrum

Cercador de persones

Anuncis personals

Mercat de Treball

www.lyndev.com

www.lyndev.com
Ajuntament de Sóller
En col·laboració amb l'Ajuntament de Sóller

british flag English - Español bandera española
A sollernet.com intentam mantenir tota la informació al dia. Malgrat això, no podem respondre de possibles equivocacions. Si trobes informació errònia, avisa'ns i rectificarem al més aviat possible. Gràcies.

El dissenyador és membre de

The HTML Writers Guild