Llocs d'interès

A Sóller hi ha dos museus i un jardi botànic, als quals s'ha de sumar una herència arquitectònica molt rica. Al peu d'aquesta pàgina hi ha enllaços a diferents llocs que es troben oberts al públic.

Un passeig pel poble es converteix en una experiència fascinant. Hi ha cases que tenen els seus orígens en el segle XIV i fins i tot abans, i un gran nombre d'edificis modernistes. Destaquen l'església parroquial de Sant Bartomeu a la plaça de la Constitució, juntament amb el Banc al seu costat; Can Prunera en el carrer de Sa Lluna; i una gran part de les cases de la Gran Via. Ca'n Cremat, el Gran Via

Les muntanyes i la vorera de la mar també són llocs idonis per passar o anar d'excursió, especialment en els mesos de tardor, hivern i primavera. Existeix una xarxa de camins per les muntanyes, molt d'ells empedrats, que eren construïts pels que viatjaven d'un poble a l'altre i pels carboners, que en temps passats ocuparen la Serra.

Una ruta que és fàcil de trobar i no cansa gaire és el Camí del Rost que va de Sóller per la muntanya cap a Deià, passant per les finques de S'Heretat, Can Prohom i Son Coll. Les vistes de Lluc-Alcari són una preciositat. El recorregut dura unes dues o tres hores, i el camí comença just davant de la gasolinera als afores de Sóller. Llucalcari

Hi ha diferents llibres disponibles que ofereixen itineraris. Un que també té una ampla informació de l'arquitectura i història del poble, és la 'Guia de Sóller', de Plàcid Pérez, que es pot trobar a qualsevol llibreria de Sóller.


Museu Balear de Ciències Naturals i
Jardí Botánic de Sóller
Tafona, Ca'n Det
Museu del Casal de Cultura Museu Arqueològic de Deià
FÓbrica La Luna
Visita Cultural-Gastron˛mica

Tornar

www.sollernet.com - Sa web de Sóller