English Español
Sa Veu de Sóller
Veu de Sóller La Redacció de Veu de Sóller
La Redacció de Veu de Sóller
El setmanari Veu de Sóller és una eina bàsica de comunicació entre els veïnats dels municipis de Sóller, Bunyola, Fornalutx, Deià i Escorca, situats al cor mateix de la Serra de Tramuntana de Mallorca.
Fundada el 26 de maig del 1989 per un grup d'entusiastes del periodisme, Veu de Sóller ha mantengut sempre una línia creixent en qualitat, que li ha permès millorar els continguts i ampliar l'àmbit geogràfic d'actuació.
Veu de Sóller apareix als punts de venda el dijous horabaixa. A través de les seves 40 pàgines, els 18.000 habitants d'aquestes contrades tenen al seu abast tota la informació local i comarcal de caire polític, cultural, social, religiós i esportiu, a més d'incloure entrevistes, reportatges i seccions d'opinió obertes als lectors.
Editada per l'Associació Cultural sense afany de lucre del mateix nom, Veu de Sóller està estructurada com una petita empresa autònoma amb administració, taller i plantilla pròpia; i compta amb l'ajut d'una cinquantena de col·laboradors que són, de fet, l'essència principal i el gruix més important del seu staff. D'aquí el seu caràcter independent i plural, i la seva especial sensibilitat envers les iniciatives populars, culturals i esportives que sorgeixen a les poblacions del seu àmbit d'influència, on el setmanari procura sempre ser-hi present.


www.sollernet.com - Sa web de Sóller

©2001-2006 Jeremy Lynton